Abonare Online

:

EDITORIAL

  • MAREA UNIRE MAREA UNIRE
    Marele istoric și patriot Nicolae Iorga spunea că cea mai mare faptă din viaţa neamului nostru a fost înfăptuirea României unite, a statului unitar care a adunat la 1 decembrie 1918 aproape toate pământurile istorice locuite de veacuri de români. Această uriașă operă de reîntregire a…
    Join club

Abonare Online

banner

Caută

Atenţie: concurs! API caută colaboratori ai Campaniei STOP FALS!

Asociația Presei Independente (API) anunță un concurs public de selectare a 35 de persoane din diferite regiuni ale țării, care vor fi angajate în calitate de colaboratori ai Campaniei împotriva informațiilor false și tendențioase STOP FALS!

Sunt încurajate să participe persoane energice care vor să se implice într-un proiect important, prin intermediul căruia API își propune să contribuie la diminuarea impactului dezinformării, să educe locuitorii din regiunile rurale cum să identifice știrile false și tendențioase din mass-media și alte surse de comunicare din țară și de peste hotare.
Persoanele selectate vor participa la un training de două zile, care va avea loc în zilele de 16-17 martie 2018. Ulterior, API va angaja 35 de persoane în calitate de colaboratori ai campaniei STOP FALS!, în bază de contract de prestări servicii pe durata a 22 de luni. Ei vor desfășura activități specifice de educație mediatică și anti-fake în localitățile rurale. Persoanele selectate vor fi remunerate cu un onorariu lunar fix. La concurs pot participa cetățeni cu vârsta de peste 18 ani din toate regiunile țării, inclusiv din UTA Găgăuzia și regiunea transnistreană. Candidaţii nu trebuie să fie membri ai unor partide sau alte formațiuni politice.
Înscrierea la concurs se va face în baza unui dosar care va cuprinde următoarele documente obligatorii: CV-ul candidatului/candidatei; o scrisoare de intenție în formă liberă, în care candidatul/candidata va descrie propria viziune privind combaterea știrilor false și a dezinformării; un angajament de a se implica cu dedicație în activitățile proiectului, în cazul în care va fi selectat/selectată.
Dosarele vor fi transmise în format electronic, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., cu menţiunea „Campania STOP FALS!” până cel târziu la 20 februarie 2018, ora 12:00.
Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.stopfals.md
Pentru alte informații, ne puteți contacta la numărul de telefon: 022/220995.

Last modified on Luni, 26 Februarie 2018 09:06
Rate this item
(0 votes)
Vizualizări 3313 ori

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Tranzactii

Recomandat

MEM Sigla

 

ASCULTĂ LIVE - ECO FM

Galerie Foto

Galerie_fotoGalerie_fotoGalerie_fotoGalerie_fotoGalerie_fotoGalerie_foto

Abonați-vă la site-ul nostru

Pentru a vă abona la site întroduceți adresa Dvs. de email în câmpul de mai jos

Cum ne puteți găsi

loading maps...
C: Adresa Noastra
13 str. S. Lazo,Chișinău,Republica Moldova