Abonare Online

:

EDITORIAL

  • PRIMUL PARLAMENT PRIMUL PARLAMENT
    Primul Parlament se năștea dintr-o uriașă speranță în deșteptarea Moldovei înrobite. Peste harta imensă a imperiului sovietic, înroșită de sânge nevinovat, cernea o ploiță timidă de împrospătare. Stropi rari de apă vie îndrăzneau să lovească în sârma ghimpată întinsă de la Prut până la Sahalin.…
    Read more... Join club

Abonare Online

banner

Caută

Abonarea 2019: REVISTA NATURA VĂ PREMIAZĂ!

Luni, 22 Octombrie 2018 11:38

Dragii cititori,

s-a dat startul Campaniei de Abonare pentru anul 2019.

Deja a devenit o tradiție să oferim premii pentru cei care rămân abonații revistei NATURA, pentru ca împreună să facem ţara noastră mai curată, să călătorim prin cele mai frumoase locuri din Moldova şi din străinătate, să promovăm educaţia ecologică, să apărăm mediul ce ne înconjoară!

 

Pentru campania de abonare 2019, revista NATURA, oferă următoarele premii:

 

PENTRU GRUPURI DE ABONAŢI (instituții de învățământ, colective etc.)

100 ABONAMENTE ANUALE LA „NATURA” – Colecţia de 16 volume „Enciclopedia Britannica” - una dintre cele mai de încredere surse de informare în orice domeniu - va ajunge în fiecare instituție care va perfecta 100 abonamente la NATURA.

50 ABONAMENTE ANUALE LA „NATURA” –2 tablouri fotografice (format mare) pe suport de pânză cu imagini din Moldova pitorească, semnate de Alecu Reniță

30 ABONAMENTE ANUALE LA „NATURA” – Patrimoniul mondial UNESCO în 6 volume – o colecție ce prezintă monumentele culturale și naturale protejate la nivel global.

20 ABONAMENTE ANUALE LA „NATURA” – Cartea „Ghidul tineretului privind biodiversitatea”, o lucrarea de excepție, tradusă în limba română, pentru înțelegerea frumuseților naturii.

10 ABONAMENTE ANUALE LA „NATURA”  - Colecţia „12 monumente ale naturii din R. Moldova”, cu imagini care vă vor captiva și „aprinde” de dorinţa de a vizita locurile inedite!

 

PENTRU ABONAMENTE INDIVIDUALE:

10 căni personalizate cu logo-ul NATURA

10 maiouri personalizate cu logo-ul NATURA

10 torbe personalizate cu logo-ul NATURA

MARELE PREMIU: Un aspirator cu sac Samsung

 

 

Pentru a participa la concurs:

 

Expediază pe adresa redacției (mun. Chișinău, str. S.Lazo 13, MD – 2004) până pe 31 decembrie 2018 copia abonamentului împreună cu datele personale: numele, prenumele, numărul de telefon, adresa poştală şi/sau adresa electronică.

 

Concursul se desfășoară în perioada 1 octombrie - 28 decembrie 2018. Rezultatele vor fi anunţate în numărul ianuarie 2019 al revistei „NATURA”.

 

 

Pentru detalii suplimentare, scrieţi-ne la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefonaţi-ne la 23-71-49; 23-74-23.

Rate this item
(0 votes)
Vizualizări 2851 ori

Tranzactii

Recomandat

MEM Sigla

 

ASCULTĂ LIVE - ECO FM

Galerie Foto

Galerie_fotoGalerie_fotoGalerie_fotoGalerie_fotoGalerie_fotoGalerie_foto

Abonați-vă la site-ul nostru

Pentru a vă abona la site întroduceți adresa Dvs. de email în câmpul de mai jos

Cum ne puteți găsi

loading maps...
C: Adresa Noastra
13 str. S. Lazo,Chișinău,Republica Moldova