Devino Patron!

Compania „PRIMA FINANȚARE” pune accent pe mediul înconjurător

Compania „PRIMA FINANȚARE” pune accent pe protecția mediului înconjurător

Compania „PRIMA FINANȚARE” pune accent pe mediul înconjurător

 

ADVERTORIAL (PUBLICITATE PLĂTITĂ)

 

Aflată pe piața de afaceri din Republica Moldova de 14 ani, compania „PRIMA FINANȚARE” a devenit un partener sigur și de încredere pentru nevoile financiare ale Întreprinderilor Mici și Mijlocii, dar și a persoanelor fizice, care adoptă practici prietenoase cu mediul înconjurător.

Cunoscută anterior sub numele de „SMART CREDIT”, în prezent această companie își revizuiește identitatea vizuală, misiunea, viziunea și strategia de business, pentru a răspunde cerințelor clienților săi și a întregii societăți, prin susținerea economică și socială a populației, a statului și a politicii de integrare în Uniunea Europeană.

Cu o echipă profesionistă, orientată spre necesitățile clienților săi, „PRIMA FINANȚARE” manifestă o atitudine responsabilă față de protecția mediului înconjurător. Este printre puținele companii care oferă produse specifice, destinate să corespundă nevoilor clienților potențiali sau deja existenți.

 

Ar putea fi o imagine cu 18 persoane, sediu şi text

 

Produsele de creditare oferite

În acest context, compania „PRIMA FINANȚARE” pune accent pe creditele ECO, care susțin investițiile în eficiența energetică și energie regenerabilă la nivel de locuințe. Prin intermediul creditării, persoanele fizice pot beneficia de soluții financiare pentru următoarele destinații:

  • instalarea panourilor solare,
  • sisteme solare de încălzire a apei,
  • izolația acoperișurilor, ferestrelor, pereților și podelelor,
  • instalarea cazanelor cu aburi sau biomasă,
  • sisteme de încălzire și răcire eficiente.

Toate acestea reprezintă priorități care asigură eficiența energetică a clădirilor și a locuințelor private, fapt care contribuie la obiectivul asumat de Guvernul Republicii Moldova, cel de a valorifica sursele alternative de energie și a evita pierderile de consum.

Ar putea fi o imagine cu încălzitor de apă, aparat de aer condiţionat, generator şi text

 

Este de remarcat faptul că timp de 5 ani, compania „PRIMA FINANȚARE” a acordat circa 1800 credite cu această destinație, în valoare totală de circa 43 milioane lei. „Suntem extrem de onorați să vedem contribuția noastră în creșterea calității vieții clienților noștri, în crearea condițiilor sanitare de trai pentru familiile tinere, pentru copiii lor și nu numai. „PRIMA FINANȚARE” manifestă responsabilitate socială ridicată față de întreaga populație a Republicii Moldovei!”, declară reprezentanții companiei. Potrivit lor, chiar și agricultorii și antreprenorii mici și mijlocii pot beneficia de finanțare pentru investiții în tehnologii eficiente din punct de vedere energetic sau care adoptă practici de producție prietenoase cu mediul înconjurător.

Persoanele interesate să afle mai multe despre activitatea companiei și/sau să accese un credit ECO, sunt invitate să viziteze sucursalele „PRIMA FINANȚARE” sau pagina oficială de Facebook a companiei. De asemenea, compania oferă posibilitatea de a aplica pentru un Credit on-line, accesând link-ul https://bit.ly/3FLnweB. Pentru detalii suplimentare, echipa „PRIMA FINANȚARE” vă stă la dispoziție la numărul de telefon 022 20 20 20 (Call-center).

Ar putea fi o imagine cu text

 

ACEST ARTICOL REPREZINTĂ O PROMOVARE PLĂTITĂ.
Opiniile exprimate aparțin clientului comercial
și nu reflectă neapărat punctul de vedere al redacției revistei „NATURA.

 

Susține Natura.md: Devino Patron!