Abonare Online

Revista „NATURA” propune o metodă simplă și eficientă de abonare. Metoda presupune completarea formularului cu datele Dvs. de contact. Este important să indicați tipului abonamentului, versiune Print sau PDF, citește mai multe.

Stimați abonați ai www.natura.md,

Cu tot respectul și aprecierea pentru susținerea și interesul dumneavoastră constant față de activitatea noastră, dorim să vă informăm cu privire la o sistare temporară a serviciului de abonare online.

În această perioadă, ne aflăm în proces de îmbunătățire a sistemului nostru de plată online, trecând la o nouă platformă bancară, pentru a vă oferi o experiență mai sigură și mai eficientă. Din acest motiv, serviciul de abonare online va fi momentan indisponibil.

Ne cerem scuze pentru orice inconveniență pe care această situație o poate crea și vă asigurăm că echipa noastră lucrează asiduu pentru a finaliza această tranziție cât mai rapid și eficient posibil.

Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare în acest moment de tranziție. Suntem dedicați misiunii noastre de a vă aduce cele mai relevante și actualizate informații din domeniul ecologiei și ne angajăm să revenim cu serviciul de abonare online în cel mai scurt timp.

Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne contactați: [email protected].
Echipa noastră este aici pentru a vă asista.

Cu respect și apreciere,

Echipa www.natura.md.