Devino Patron!

Câștigătorii concursului „Actualizarea datelor privind distribuția insectelor rare pe teritoriul Republicii Moldova” 

Câștigătorii concursului „Actualizarea datelor privind distribuția insectelor rare pe teritoriul Republicii Moldova” 

Dragi prieteni și cititori, în urma evaluării datelor și fotografiilor expediate de voi la acest concurs, au fost desemnați câștigătorii - cei care au anunțat organizatorii despre observațiile inedite făcute pe timpul sezonului cald în diverse locații din Republica Moldova.

Cei cinci câștigători ai concursului „Actualizarea datelor privind distribuția insectelor rare pe teritoriul Republicii Moldova” sunt: Nina Streapan, Natalia Cîrlig, Olesea Luchian, Cristina Cebotari și Alex Buretz!

Îi felicităm din suflet și îi așteptăm la sediul revistei NATURA pentru a ridica premiile. Toți participanții vor fi răsplătiți cu o diplomă!

Demarat de la începutul lunii mai 2020, acest concurs a oferit publicului larg posibilitatea de a semnala prezența în Republica Moldova a 40 de specii diverse de insecte: croitori, cărăbuși, viespi, albini, fluturi, molii, libelule, furnici, bondari și cosași. Informațiile științifice despre prezența, distribuția și ecologia acestor specii au fost prezentate de o echipă de entomologi în frunte cu Galina Bușmachiu, iar cititorii interesați, la rândul lor, au avut posibilitatea de a informa această comunitate științifică despre prezența speciilor de insecte din arealul lor.

Revista NATURA și Institutul de Zoologie mulțumește tuturor celor care au participat la acest concurs și au informat comunitatea științifică despre prezența speciilor de insecte din arealul lor!

Susține Natura.md: Devino Patron!