Devino Patron!

Cele mai bune parfumuri pentru femei în 2023

Cele mai bune parfumuri pentru femei în 2023

Viorica Negură din municipiul Chișinău ne povestește cu mare drag despre pasiunea ei – parfumurile. „Orice parfum este cu siguranță o alegere personală și e în armonie totală cu cel care îl poartă. Mirosul în sine nu este numai un simț puternic. El ne leagă de diferite momente și emoții în timp. Toate notele florale adunate într-un parfum nu sunt altceva  decât trăsăturile  persoanei care îl îndrăgește.” - ne spune Viorica. Dânsa ne întreabă care parfumuri, ce combinații de arome vor fi în vogă în acest an.

Dragă Viorica! Încercăm să te informăm, să te ajutăm să-ți alegi parfumul cel mai incredibil, cel mai irezistibil și desigur, cel mai potrivit gusturilor tale:

  

1. Maison Margiela Replica Jazz Club - Note de frunze de tutun, piper roz, rom și condiment.

 „Călduros, neted și puțin dulce - acest parfum sexy miroase atât de bine încât s-ar putea să dezvolți un obicei de a-ți adulmeca încheieturile pe tot parcursul zilei”, scrie People.

 

2. Le Labo Santal 33 - Perfect pentru fanii aromelor de pământ și mosc, Santal 33 este bine evaluat pentru aroma sa de neuitat. Este moscat, picant și puțin afumat (dar nu în mod copleșitor), iar calitatea fără gen îl face ideal atât pentru femei, cât și pentru bărbați”, scrie Harper's Bazaar.

Alături de cedru și lemn de santal, conține și note de cardamom, iris și violete.

 

3. Gucci Bloom - Floralul clasic strălucește cu parfumul Gucci Bloom.

„Gucci Bloom prezintă note de rangoon creeper, o plantă din sudul Indiei, muguri de iasomie și tuberoză pentru un parfum menit să întruchipeze femeia Gucci”, scrie CNN.

 

4. Chanel Chance - Cu o bază florală de iris și iasomie și note de vanilie dulce, mosc alb și piper roz, parfumul este atât iconic, cât și complex.

„Un parfum fructat, floral, la fel de feminin ca și culoarea sa, acesta este o alegere nepretențioasă pentru ținuta de zi”, scrie Elle Magazine.

 

5. Glossier YOU - Deși se spune că parfumul miroase puțin diferit pentru toată lumea, este foarte iubit pentru notele sale subtile de condimente și lemn.

 

Susține Natura.md: Devino Patron!