Devino Patron!

Măşti de faţă cu avocado

Măşti de faţă cu avocado

De ce să dai banii pe măștile de faţă din comerţ când îţi poţi face unele mai eficiente acasă? Îţi recomandăm azi câteva măști de faţă cu avocado, potrivite mai ales pentru pielea uscată, ternă sau îmbătrânită.

Mască de faţă cu avocado, miere şi iaurt
Pentru această mască aveţi nevoie de o jumătate de avocado, o linguriţă de miere și o linguriţă de iaurt sau lapte. Curăţaţi fructul de avocado de coajă și pasaţi-l bine, ca pe un piureu. Adăugaţi mierea și iaurtul. Masca se lasă pe faţă în jur de o oră.

Mască de faţă cu avocado, banană şi ou
Faceţi un piureu cu o jumătate de banană și o jumătate de avocado. Adăugaţi gălbenușul de ou și amestecaţi bine. Masca trebuie lăsată pe faţă între 10 și 20 de minute.

Mască de faţă cu avocado şi ulei de măsline
Amestecaţi bine o jumătate de avocado cu o lingură de ulei de măsline extravirgin. Aplicaţi pe faţă și lăsaţi să acţioneze timp de 20 minute. La final, clătiţi bine cu apă rece.

Mască de faţă cu avocado, albuş de ou şi lămâie
Aceasta este o mască pentru toate tipurile de piele și mai ales pentru tenul cu acnee. Cum se prepară? Faceţi pastă dintr-o jumătate de avocado și amestecaţi-o cu un albuș de ou și o lingură de zeamă de lămâie. Ţineţi masca pe faţă între 20 și 30 de minute. 

De ce sunt bune măştile de faţă cu avocado?
- au efect antirid;
- curăță și hidratează tenul;
- calmează pielea sensibilă;
- ajută pielea cu acnee;
- dau o strălucire sănătoasă pielii.

Atenţie! Ca să fie eficient, fructul de avocado trebuie să fie copt bine. 

Susține Natura.md: Devino Patron!